Contact

BLOOMREACH

202011_ALL_Osudio_banners_Partners_Bloomreach_A-banner-1440x390-01

CREER GEWELDIGE COMMERCE-ERVARINGEN MET BLOOMREACH

Wanneer online bezoekers enkel jouw site bezoeken maar niet kopen op jouw digitaal kanaal, dan helpt een Digital Experience Platform (DXP), zoals Bloomreach, u om uw publiek beter aan te spreken door op het juiste moment de meest relevante inhoud en producten aan te bieden. Zo zorgt een DXP voor een verbeterde klantervaring én voor hogere conversiepercentages.

Tegenwoordig is het een vereiste voor organisaties om relevante en persoonlijke relaties op te bouwen via een groot aantal (digitale) kanalen. Dit voor een steeds complexere klantreis die zich afspeelt over meerdere apparaten die door een consument worden gebruikt gedurende het aankoopproces.

Bloomreach helpt om op een slimme manier een relatie op te bouwen én vorm te geven met iedere klant. Zo levert Bloomreach een bijdrage om relevante, digitale experiences te creëren die meer converteren.

Het gebrek aan meetbare groei 

Het E-commerce ‘draaiboek’ voor meetbare groei omvat vele strategieën. Een veelvoorkomende strategie om een achterstand op groei dicht te lopen, is het verhogen van de uitgaven voor dure advertentiecampagnes of het uitvoeren van een paar extra promoties  

Deze strategie helpt echter maar gedeeltelijk, want... 

  • Een gebrek aan begrip over hoe een bedrijf moet inspelen op de wensen en behoeften van klanten en hoe een duurzame relatie kan worden opgebouwd, brengt het grote risico dat op termijn het algehele bedrijfssucces op het spel staat.  
  • Het drijft de kosten op en levert dus niet de vereiste bedrijfsresultaten op. 

Gewoon niks doen helpt echter ook niet

WAAROM BLOOMREACH

Hoe Bloomreach de e-commerce experience én resultaten verbetert

‘Product discovery’, het ontdekken en kennismaken met nieuwe, andere, of betere producten, vormt de kern van geweldige e-commerce experiences. De sleutel tot succes om dit proces te ondersteunen is het aanbieden van relevante én gerichte producten en content aan uw klant.

Bloomreach vormt de spil in het aanbieden van relevante producten en inhoud aan uw klanten, met een API-first, AI-aangedreven digital experience platform dat speciaal is gebouwd voor e-commerce. Het is een modulair API-first platform dat is gebouwd om gebruik te maken van data, producten en inhoud samen met een AI specifiek ontwikkeld voor e-commerce omgevingen om zowel bij te dragen aan geweldige digitale ervaringen voor klanten als de bedrijfsresultaten.

Hoe Bloomreach bijdraagt aan het succes van e-commerce

Dit is wat Bloomreach voor B&S Group heeft gedaan…

It’s very relevant to improve the ease of doing business with us to increase the share of customers.” says Rene van Gelderen, Corporate IT Director, B&S 
“Providing a high level of ease of use and trying to take the pain out of your customer’s daily life – as long as you have an easy way of doing business then you will be a partner of choice.”
        David Kalcher, UpType, VK (B&S zaak)
 
 

Bloomreach aan de basis van uw klantervaringen

Het bieden van optimale digitale ervaringen wordt een steeds grotere (financiële) noodzaak. Klanten van vandaag verwachten ervaringen die consistent en uniform zijn op elk kanaal en bij iedere behoefte die ze hebben. Bedrijven die hun klanten vandaag niet op de eerste plaats zetten, verliezen vroeg of laat hun relevantie en inkomsten.

  • Creëer naadloze, gepersonaliseerde ervaringen 
  • Creëer meetbare groei en verkrijg bruikbare inzichten 
  • Gebruik én verbind de beste tech- oplossingen 
  • Bouw digitale ervaringen die meer converteren 

GROEI MET BLOOMREACH & SQLI

Bespreek wat Bloomreach kan betekenen voor uw digitale kanalen en profiteer van de ervaring die SQLI heeft opgedaan in wat wel en niet werkt bij het leveren van de beste klantervaring die uw digitale succes stimuleert.

Waarom SQLI

SQLI is Silver Partner of Bloomreach en werdt in 2018 uitgeroepen tot EMEA partner van het jaar.

MicrosoftTeams-image (10)

 

Vragen?

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Ellen

Ellen Bex
Head of Customer Engagement

Ask Ellen

We DEDEN DIT VOOR

Levert exceptionele E-commerce ervaringen voor vooraanstaande bedrijven.

202002_ALL_Osudio_website_logos_b&s
SMC_240-150_logo_black
senco-1

Meer weten? Laten we praten.

Bij SQLI creëren we digital experiences die het succes van geweldige merken bepalen. Onze visie is om een diverse wereld vol authenticiteit te creëren. Om digital experiences te creëren waar mensen van houden en die geweldige merken laten schitteren.

Digitaal zit in ons DNA. We zijn in de jaren 90 begonnen met het ontwerpen en bouwen van websites. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een full service digital agency, waarbij we onze focus op e-business nooit uit het oog zijn verloren. 

Onze Bloomreach-mogelijkheden worden geleverd vanuit onze kantoren in: Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, Dortmund, Diepenbeek, Eindhoven, Valencia.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Ellen


Ellen Bex
Head of Customer Engagement
elbex@sqli.com