Contact
HubSpot Video

WIJ ZIJN SQLI

Sinds de jaren 90 nemen weten klanten ons te vinden om hun digitale business te definiëren, op te bouwen en te laten groeien 

Wij zijn technische én creatieve denkers die zich toewijden in het leveren van zinvolle en boeiende (digitale) ervaringen door gebruik te maken van technologie en creativiteit, ondersteund door onze bewezen methodologieën en vaardigheden. Zo werken wij samen met onze klant om deze dichter bij hun klant of gebruiker te komen en zo de aandacht te trekken en te behouden. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerce oplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Onze 2.100 collega's zijn gevestigd in 13 landen: Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, Denemarken, Spanje, Marokko, Mauritius en Dubai. In 2020 behaalde de SQLI Group een omzet van € 214 M. SQLI is sinds 21 juli 2000 genoteerd aan Euronext Paris (SQI).

HOE WE TE WERK GAAN

We hebben altijd de sterke wens gehad om de beste klanten te helpen, met de beste producten en oplossingen,ontworpen en ontwikkeld door de meest ervaren medewerkers. We zijn ambitieus en we willen vooroplopen op het gebied van digital als een van de beste bureaus in heel Europa.

Onze creatieve geest maakt deel uit van wie we zijn, intrinsiek verbonden met openheid naar anderen, originaliteit en teamspirit.

Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid bij al onze dagelijkse acties, het geven van betekenis aan ons werk en de verantwoordelijkheid die ieder van ons op zich neemt. Vooruitdenken is diepgeworteld in onze knowhow en ervaring en stelt ons in staat om de ambitie van continue groei en ontwikkeling te hebben, zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Samen tillen we u naar het volgende niveau van digitaal.

"SQLI daagde de onze kernovertuigingen over een digitaal platform uit en hielp ons een strategie voor klantbetrokkenheid te definiëren waarmee we ons kunnen onderscheiden en succesvol kunnen zijn in het digitale tijdperk."

Mark Dajani, CIO Carlsberg Group

CARRIÈRE

202011_Osudio_ALL_website_DigitalStrategy_11_900x675-1

WERKEN BIJ SQLI?

Werken bij SQLI gaat over passie voor digital, het creëren van toffe projecten van A tot Z en continue ontwikkeling als digitale expert. Bekijk onze open vacatures.

Bekijk alle vacatures