Emerce100: SQLI gerangschikt #1 Digital Agency in Nederland

Onthulde de ranglijsten voor Emerce100 2022: SQLI gerangschikt #1 Digital Agency Fullservice (Groot) in Nederland.

Wij zijn uitermate trots dat SQLI dit jaar 6 sterren weet te behalen in de rankings van Emerce100, als de beste Digital Agency Fullservice (Groot) in Nederland. Na twee jaar 5 sterren te zijn toegekend is ons altijd toenemende aanbod aan digitale diensten verantwoordelijk voor de welkome toevoeging van een extra ster, voor de 17e editie van deze gerenommeerde lijst en prestigieuze graadmeter voor digital agencies.

SQLI Rankings bij EMERCE100 2022

Emerce wordt al sinds 1998 gezien als een leidend multimediaplatform en is één van de belangrijkste bronnen van informatie voor talrijke bedrijven die binnen Nederland op zoek zijn naar een partner in de digitale space. Ze hebben een oog voor het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten en zijn een belangrijke schakel tussen bedrijven met digitale behoeften en de juiste agency. De Emerce100 ranking wordt met de grootste zorg samengesteld door de gecombineerde scores van beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business.

Omdat SQLI al sinds de jaren ’90 actief is in de digitale business space, geloven wij stellig dat een mix van creativiteit, technologie en data inzichten een onmisbare basis is voor het bieden van best-in-class ervaringen in een digitale wereld. Als Full Service Digital Agency is de mogelijkheid om mooie merken en bedrijven in alle fases van hun e-commerce reis te kunnen ondersteunen onze grote drijfveer.

SQLI Rankings

  • #1 - Digital Agency Fullservice (Groot): 6 sterren

Vind de volledige lijst op Emerce.nl

We waren al trots op onze ranking van 5 sterren in de voorgaande twee edities van Emerce100, maar om SQLI beloond te zien worden met een indrukwekkende 6 sterren dit jaar is bevestiging voor al ons harde werk om continu de grenzen te verleggen van wat er mogelijk is binnen e-commerce. Met hoe snel de mogelijkheden en technologieën evolueren is de erkenning van onze bijdrage aan de digitale markt van grote waarde voor ons."

Mark Blockhuys, Managing Director, SQLI Nederland

CONTACT

Dit is het moment om contact met ons op te nemen

NEEM CONTACT OP