SQLI en Spryker slaan de handen ineen voor Emerce Retail 2022

Op 14 april 2022 is er een sessie over Marktplaatsen van 10.35 tot 11.05.

Versterk uw retail strategie

Emerce Retail vindt plaats op 14 april 2022 bij InnStyle Maarssen met een line-up van 25+ sprekers van vooraanstaande retailers en toonaangevende bedrijven uit het Nederlandse technologische ecosysteem. Het is een niet te missen gelegenheid voor retail experts die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie, customer experience, online groei en innovatie.

De optimale kanalen kiezen om uw publiek aan te trekken is nooit eenvoudig. SQLI werkt samen met Spryker in een sessie-interview over hoe u het beste marketplaces integreert binnen uw omnichannel strategie, hoe de ontwikkelingen binnen de retail-industrie zijn en hoe u kunt kiezen om deel uit te maken van een bestaande marktplaats, zoals Amazon, of om uw eigen Enterprise Marketplace platform te bouwen. Ontdek hoe u het volledige potentieel en de voordelen van marktplaatsen kunt benutten. Het is tijd om uw retailstrategie opnieuw te overdenken en bestand te maken voor de toekomst.

Kom naar onze keynote-sessie met Guido Jansen - Global & Technology Evangelist bij Spryker - en Marnix Dekker - Business Development Manager bij SQLI - om te ontdekken waarom Marketplace uw volgende successvole initiatief is.

Doe mee met meer dan 300 decision makers in retail om u te laten inspireren door digitale leiders en om de nieuwste retail tactieken en trends te ontdekken. Leer hoe een unieke klantervaring uw online verkoopstrategie kan verbeteren en uw digitale omzet kan vergroten.

Koop uw tickets voor het evenement op: Emerce.nl

CONTACT

Dit is het moment om contact met ons op te nemen

NEEM CONTACT OP