Contact

SELECTIE & BEOORDELING DIGITALE PLATFORM

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0019_Gradients_1

SUCCESVOLLE E-COMMERCE HANGT AF VAN HET VINDEN VAN DE JUISTE OPLOSSING VOOR UW BEDRIJF

“Welke Commerce-oplossing past het beste bij mijn bedrijf en biedt alle functionaliteit die we nodig hebben?” Met een goede reden een veel voorkomende vraag. Met zoveel leveranciers en oplossingen die momenteel op de markt beschikbaar zijn, is het belangrijker dan ooit om deze vraag correct te beantwoorden. Dit zal niet alleen uw directe commerciële succes, garanderen, het zorgt er ook voor dat uw perfecte match toekomstbestendig is.

LAAT ERVARING DE WEG LEIDEN

Dankzij zowel onze markt- als klantervaring is SQLI zeker in staat om u op deze reis te begeleiden. We hebben de expertise om u te helpen bij het bepalen welke oplossing de functionaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid biedt, om aan uw strategie en zakelijke vereisten te voldoen.

Met bewezen methodes zorgen we ervoor dat de gekozen oplossing ook aansluit bij het huidige technische landschap van uw bedrijf en eventuele wensen die zich de komende jaren kunnen voordoen. Als het gaat om commerce en een digitale transitie of transformatie, is het essentieel om het grotere geheel in de gaten te kunnen houden.

SQLI kan ervoor zorgen dat uw nieuwe platform u toestaat en zelfs aanmoedigt om te groeien in digitale volwassenheid. Dit betekent dat u operaties kunt opschalen waar nodig en de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw platform kunt vergroten met bewezen technologie, die indien nodig nog verder kan worden aangepast.

HOE TE STARTEN

We brengen de bal aan het rollen door een oplossingsdocument op te stellen dat rekening houdt met zowel het technische als het strategische landschap van uw bedrijf. Dit document bevat ook een shortlist met potentiële kandidaten, rekening houdend met alle RFI- en RFP-vereisten. Nadat we samen met u de perfecte oplossing hebben bepaald, maken we een roadmap op maat, bestaande uit korte- en lange termijn doelen en alles daartussenin. Op deze manier realiseren we zowel de vlotte implementatie van uw nieuwe platform als de continue succesvolle werking ervan.

BOEK EEN ASSESSMENT VAN UW OPLOSSING

Binnen onze workshop leert u welk commerce platform bij uw organisatie, digitale doelen, volwassenheid en budgetsituatie past. Wij zorgen voor een helder startbeeld en heldere visie. Als resultaat van de analyse zullen we een oplossing voorstellen voor uw businessmodel, positionering en value proposition.

Vraag workshop aan

OSUDIO BIEDT: 

202007_Osudio_Iconagraphy_Understand & define-1

Diepgaande beoordeling

Een diepgaande analyse, die uw bestaande IT-omgeving en constructie uitgebreid in kaart brengt, geeft de aanzet. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw nieuwe platform past bij uw huidige technische landschap, maar ook dat het zich kan aanpassen aan alle eisen die zich de komende jaren kunnen voordoen. 

Digital strategy

Digitale strategie en roadmap op hoog niveau

Het opstellen van een strategie op hoog niveau, met korte, middellange en lange termijn doelen. Dit omvat ook een gedetailleerde productroadmap, die u duidelijk en efficiënt naar het platform leidt dat bij u past.

experience

Ervaring

Naast het ontwerpen en toevoegen van maatwerkoplossingen waar nodig, ervaring met alle huidige en bewezen technologieën. 

Onze E-commerce partners

Onze e-commerce SAP, Magento & Commercetools, ZOOVU, Sparque and Qualtrics 

SAP logo
Magento logo
Commercetools logo
Qualtrics logo

VRAGEN?

Steven coymans
Steven Coymans,
Head of E-commerce.
 
Levert superieure strategie en oplossingen voor merken als Altana. 
 

Ask Steven

WE DEDEN DIT VOOR

TABS, Altana, Carlsberg, Viking, Rohde & Schwarz, Fressnapf

202002_Oudio_Pillar-page_Carlsberg-Black_logo_200x140
202002_ALL_Osudio_website_logos_altana
Viking_240-150_logo_black(1)
sligro_240-150_logo_black-1

Hebben we uw interesse gewekt? Laten we praten!

Sinds de jaren 90 nemen klanten contact met ons op om hun digitale businessvalue te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. Wij zijn technische en creatieve denkers die zich inzetten voor het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerceoplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven

Steven Coymans
Head of E-commerce
scoymans@sqli.com

GERELATEERDE E-COMMERCE CONTENT

Als u meer wilt weten over e-commerce, bekijk dan onze blogs en inzichten.

Article_Pillar-page_Understand-digital-strategies-fail_380x230_DD
Workshop

E-COMMERCE SOLUTION EVALUATION 

Vind de best passende E-commerce oplossing in een diepgaande workshop met onze experts.

Vraag workshop aan →

CARLSBERG-380x230
Case

B2B ENGAGEMENT PLATFORM

Met succes een B2B-platform implementeren om de verkoop en de relatie met uw klanten te stimuleren.

Lees case in Engels→

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_Ecommerce solutions that support your digital transformation strategy_overview_510x340-1
Expertise

DE JUISTE E-COMMERCE OPLOSSING VINDEN 

De beste manier om een e-commerce-oplossing te vinden die past bij en ondersteunt bij uw doelstellingen voor digitale transformatie.

Lees verder in Engels →