Contact

KWALITEITSBEHEER

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0018_Gradients_2

TOEWIJDEN AAN HET LEVEREN VAN KWALITEIT

Als je eenmaal vastberaden bent om je eigen commerceplatform te creëren en te runnen, hoe klein of groot het ook mag zijn, staat je een hele rit te wachten. Naast het vinden van het juiste platform en de juiste mensen voor je bedrijf, wil je er ook zeker van zijn dat je altijd de best mogelijke klantervaring kunt leveren. Gratis bestaat niet als het gaat om het succes van uw digitale handel - dit vereist een correct opgezet en geïmplementeerd kwaliteitsbeheer. Gelukkig is het de moeite waard, aangezien kwaliteitsbeheer, naast het waarborgen van uw merkreputatie en bedrijfscontinuïteit in dit dynamische digitale tijdperk, ook de stabiliteit en betrouwbaarheid van alle toekomstige releases voor uw platform garandeert.

ONZE TOEWIJDING AAN TESTEN

Een succesvol handelsplatform vereist niet alleen een team om de dagelijkse operaties te beheren - u hebt een toegewijd testteam nodig om u te ondersteunen bij het maken van een 'mastertestplan' en het implementeren van kwaliteitsbeheer. Onze experts op dit gebied brengen de ervaring naar de tafel die nodig is om een groot aantal kwaliteitsgarantietests uit te voeren en zijn bekend met alle essentiële tools en oplossingen. Om de waarde van dit toegewijde testteam te optimaliseren, wordt hun betrokkenheid bij elke fase en onderdeel van het project aanbevolen. Onze teams zijn comfortabel in verschillende omgevingen, zoals Agile en Continuous Delivery, en hebben uitgebreide ervaring met het werken met zowel Monolithische als Micro Services-architecturen.

HET GOED DOEN

Om dit aanbod wat tastbaarder te maken; het goed inrichten van kwaliteitsbeheer wordt eenvoudig gemaakt door onze (ISTQB) gecertificeerde experts, waaronder zowel QA-engineers als leads in te zetten. Om ervoor te zorgen dat uw commerce platform topprestaties levert en altijd zal blijven leveren, voert dit toegewijde team non-stop tests uit en ontwikkelt geautomatiseerde testprocedures om de efficiëntie waar nodig te verbeteren. Dit omvat, naast het testen van de opgeleverde documentatie en automatiseringsscripts; acceptatie-, integratie-, prestatie-, beveiligings- en Smoke testen. Dit klinkt misschien overweldigend, maar alles wat de moeite waard is om te doen, is de moeite waard om goed te doen en met betrekking tot kwaliteitsbeheer betekent dit dat testen koning is.

BOEK EEN BEOORDELING TER CONTROLE VAN DE OPLOSSING  

Beperkt uw huidige e-commerceplatform uw potentiële groei? Onze controle stelt u in staat uitdagingen te begrijpen en mogelijkheden, zoals belangrijke verkoopkansen of kritieke technische problemen, te identificeren. Vind bruikbare inzichten om uw e-commercebedrijf efficiënt te verbeteren.

Vraag workshop aan ➔

SQLI BIEDT:

Dedicated

Een toegewijd testteam

Een team dat je ondersteunt bij het maken van een mastertestplan en het correct uitvoeren van kwaliteitsbeheer.

Proficient

ISTQB gecertificeerde experts

Waaronder QA-engineers en leads, met de ervaring om testautomatiseringsoplossingen en aanvullende tools te ontwikkelen en te implementeren.

Continous testing

Continu testen

We bieden non-stop testen om ervoor te zorgen dat uw platform topprestaties levert, inclusief acceptatie-, integratie-, prestatie-, beveiligings- en Smoke tests, naast het testen van documentatielevering en automatiseringsscripts. 

Onze E-commerce partners

Our e-commerce SAP, Magento & Commercetools, ZOOVU, Sparque and Qualtrics.

202002_Oudio_Sap-Black_logo_200x140
202002_ALL_Osudio_website_logos_Magento
202002_Oudio_Commercetools-Black_logo_200x140
ZOOVU

QUESTIONS?

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven
Steven Coymans,
Head of E-commerce.
 
Levert superieure E-commerce strategie en oplossingen voor merken als Carlsberg.

Ask Steven

we deden dit voor 

202002_Oudio_Pillar-page_Carlsberg-Black_logo_200x140
202002_Oudio_Pillar-page_Miele-Black_logo_200x140
g-star_240-150_logo_black
202002_Oudio_Pillar-page_Sligro-Black_logo_200x140

Hebben we uw interesse gewekt? Laten we praten!

Sinds de jaren 90 nemen klanten contact met ons op om hun digitale businessvalue te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. Wij zijn technische en creatieve denkers die zich toewijden in het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerceoplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven


Steven Coymans
Head of E-commerce
scoymans@sqli.com

GERELATEERDE E-COMMERCE CONTENT

Als u meer wilt weten over e-commerce, bekijk dan onze blogs en inzichten.

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_How to truly benefit from your ecommerce platform_overview_510x340
Workshop

VERANDER MANAGEMENT VOOR E-COMMERCE

Creëer een veranderende managementstrategie om u te helpen uw commerce-platform succesvol te implementeren en uit te rollen.

Vraag workshop aan →

CARLSBERG-380x230
Case

B2B ENGAGEMENT PLATFORM

Met succes een B2B-platform implementeren om de verkoop en de relatie met uw klanten te stimuleren.

Lees case in Engels→

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_How to integrate ecommerce into an existing business_overview_510x340
Expertise

EEN NIEUW E-COMMERCEPLATFORM INTEGREREN

Wat zijn de stappen om een nieuw e-commerceplatform in uw bedrijf te integreren? 

Lees verder in Engels→