Contact

COMMERCE PLATFORM IMPLEMENTATIE

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0016_Gradients_4

UW COMMERCE PLATFORM OP DE JUISTE MANIER TOT UITVOER BRENGEN

Net zo belangrijk als het vinden van de juiste commerce oplossing voor uw bedrijf, is het succesvol implementeren van het platform. Daarom is het noodzakelijk dat alle doelen duidelijk zijn gedefinieerd en gedeeld worden met alle afdelingen en belanghebbenden in uw bedrijf. Het creëren van een collectief bewustzijn over het project is een krachtig hulpmiddel om contraproductieve silo's te doorbreken en zal ervoor zorgen dat uw klanten geen gevolgen van interne inefficiënties zullen ondervinden. Deze gemeenschappelijke doelen en gedeelde, geïntegreerde processen ondersteunen ook uw strategische benaderingen en stellen u in staat om de beste manier van handelen te bepalen, die ervoor zal zorgen dat de oplossing het beste tot uitvoer wordt gebracht.

DUURZAAM PLATFORM

Een andere bepalende factor voor een succesvolle implementatie van uw commerce-oplossing, is time-to-market. Hierom pleiten wij voor een flexibele manier van werken, waarbij we gemengde teams met externe expertise inzetten waar nodig. Dit maakt de iteratieve levering van softwareoplossingen mogelijk, wat de optimale manier is om waarde toe te voegen voor zowel uw klanten als uw organisatie.

Naast uw klanten en personeel moet ook al bestaande technologie en data ook goed met het nieuwe platform kunnen interacteren. SQLI heeft ruime ervaring met het toevoegen van aanvullende systemen en softwareoplossingen voor extra functionaliteiten, zonder dat het u belet te werken met “single point of truth” bij al uw processen en data. Onze omnichannel-mentaliteit garandeert dat de structuur van uw organisatie is voorbereid op het naadloos integreren van extra kanalen en touchpoints, op een manier die uw unieke klantervaring altijd zal respecteren en waarborgen. Van apps en betalingssystemen tot volledig op maat gemaakte oplossingen, wij hebben de knowhow om het goed te doen.

HET PLATFORM JUIST BEHEREN

Het succes van uw nieuwe commerce platform wordt gegarandeerd door meer dan alleen de weloverwogen selectie en correcte implementatie. Uw gloednieuwe, volledig functionele platform moet ook goed worden beheerd. Wanneer uw commerce platform in de lucht is, staan we nog steeds aan uw zijde en bieden we voor uw teams trainingen aan, die alle 'end-to-end-processen' afdekken, van front-end tot backend. Met dit totaalpakket kunt u de omzet verhogen, de kosten verlagen en altijd voldoen aan de verwachtingen van uw klant en deze zelfs overtreffen. Het resultaat is een stabiel, betrouwbaar en toekomstbestendig commerce platform. Een plek waar u uw klanten kunt betrekken en een sterke en solide relatie met hen kunt opbouwen.

SAP CX SOFTWARE-BASED ACCELERATOR PAKKETEN

202008_Osudio_Iconagraphy_What to do when

Start snel - Ga live over 8 weken

  • Belangrijke digitale commerce mogelijkheden die direct beschikbaar zijn  
  • Lagere TCO, betere ROI & sneller op de markt
202008_Osudio_Iconagraphy_How to be successful-1

Het inschakelen van commerce – B2B en B2C Digital Commerce Experiences

Maak gebruik van de 30 jaar ervaring die SQLI heeft in het definiëren, ontwerpen en leveren van bewezen, schaalbare en betrouwbare digitale producten

202007_Osudio_Iconagraphy_Prototype & Validate-1

Waardevolle Digital Experiences

Een agile platform om simpel en snel commerce te creëren.   

BOEK EEN ASSESSMENT VAN UW OPLOSSING

Gedurende onze workshop leert u welk E-Com platform bij uw organisatie, digitale doelen, maturiteit en budgetsituatie past. Wij zorgen voor een heldere beginsituatie en visie. Als resultaat van de analyse zullen we een oplossing voorstellen voor uw businessmodel, positionering en value proposition.

Vraag workshop aan ➔

WAAROM SQLI:

Support

Sterke ondersteuning

Sterke ondersteuning tijdens het implementatietraject van het platform en daarna, waarbij de stabiliteit, kwaliteit en flexibiliteit wordt gegarandeerd. We zorgen ervoor dat de oplossing toekomstbestendig en klaar is voor eventuele verdere omnichannel-integraties die nodig zijn.

Training

Training en documentatie 

Uitgebreide documentatie, degelijke training van uw personeel om de waarde, die is gegenereerd door uw commerce platform, te optimaliseren en continue ondersteuning. Wij leveren, en blijven leveren.

Expetise

Expertise

Bekwame en gecertificeerde experts die hun ervaring meenemen naar uw bedrijf (indien van toepassing in gemengde teams). Door agile ontwikkelingsprincipes te volgen, verbeteren we uw time-to-market aanzienlijk.

Onze E-commerce partners

Onze E-commerce SAP, Magento & Commercetools, ZOOVU, Sparque and Qualtrics.

202002_Oudio_Sap-Black_logo_200x140
202002_ALL_Osudio_website_logos_Magento
202002_Oudio_Commercetools-Black_logo_200x140
202002_ALL_Osudio_website_logos_zoovu-1

VRAGEN?

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven
Steven Coymans,
Head of E-commerce.
 
Levert superieure E-commerce strategie en oplossingen voor merken als Sligro.
 

Ask Steven

WE DEDEN DIT VOOR

MIELE, Carlsberg, Sligro, Hansgrohe, GROHE, Altana, ForFarmers, Viking, EJOT, Rohde & Schwarz, Spanset, MAPAL.

202002_Oudio_Pillar-page_Carlsberg-Black_logo_200x140
202002_Oudio_Pillar-page_Miele-Black_logo_200x140
hansgrohe_240-150_logo_grayscale
202002_Oudio_Pillar-page_Sligro-Black_logo_200x140

Hebben we uw interesse gewekt? Laten we praten!

Sinds de jaren 90 nemen klanten contact met ons op om hun digitale businessvalue te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. Wij zijn technische en creatieve denkers die zich toewijden in het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerce oplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven


Steven Coymans
Head of E-commerce
scoymans@sqli.com

GERELATEERDE E-COMMERCE CONTENT

Als u meer wilt weten over e-commerce, bekijk dan onze blogs en inzichten.

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_How to truly benefit from your ecommerce platform_overview_510x340
Workshop

VERANDEREND MANAGEMENT VOOR E-COMMERCE 

Creëer een veranderende managementstrategie om u te helpen uw commerce-platform succesvol te implementeren en uit te rollen.

Vraag workshop aan →

CARLSBERG-380x230
Case

B2B ENGAGEMENT PLATFORM

Met succes een B2B-platform implementeren om de verkoop en de relatie met uw klanten te stimuleren. 

Lees case in Engels →

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_How to integrate ecommerce into an existing business_overview_510x340
Expertise

EEN NIEUW E-COMMERCEPLATFORM INTEGREREN 

Wat zijn de stappen om een nieuw e-commerceplatform in uw bedrijf te integreren? 

Lees verder in Engels →