Contact

ARCHITECTUUR & TECHNOLOGISCHE STRATEGIE VAN HET DIGITALE PLATFORM

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0019_Gradients_1

PRIORITEIT GEVEN AAN WAT ER ECHT TOE DOET  

SQLI kan uw bedrijf helpen bij het definiëren van een technologie strategie die is afgestemd op uw huidige en toekomstige zakelijke vereisten. Door inzicht te krijgen in de behoeften en uitdagingen, ook die die zich later nog kunnen voordoen, van zowel uw klanten als uw eigen organisatie, stellen wij u in staat de juiste prioriteiten te stellen. Zo haalt u het meeste uit uw toekomstige IT-infrastructuur, door substantiële winsten te realiseren op het gebied van time-to-market, kostenreductie, sturing en bedrijfsprocessen.

VOORTBOUWEN VANUIT EEN DIEPGAANDE BEOORDELING 

Na een uitgebreide beoordeling van uw digitale volwassenheid zijn we in staat om de huidige staat van uw e-commerce omgeving duidelijk te bepalen, hoe klaar en goed geschikt deze is voor uw plannen en u efficiënt te begeleiden naar uw doelen. Deze beoordeling omvat onder andere een FIT/GAP-analyse en we kijken uitgebreid naar uw bestaande Data Canvas en IT-omgeving. Naast het voorstellen van de beste architectuur voor uw specifieke situatie, begeleiden wij u ook gedurende het gehele implementatietraject, waarbij we rekening houden met uw budget en organisatorische voorwaarden.

SAMEN ZIJN WE KLAAR VOOR MORGEN

Bij het samen met u ontwerpen van deze effectieve IT-strategie, verliezen we nooit de focus op de culturele en structurele impact die ermee gepaard gaat. We laten u zien hoe u het 'change process' beheert en uw IT-strategie uitvoert op een manier die uw hele bedrijf betrekt, omdat dit leidt tot de grootst mogelijke engagement en betrokkenheid over de hele linie. Als het gaat om uw digitale volwassenheid, is onze visie niet beperkt tot e-commerce, maar omvat het het geheel van digitale innovatie en trends. De enige echte manier om uw voortdurende digitale groei te verzekeren.

BOEK EEN DIGITALE STRATEGIE ROADMAP WORKSHOP  

In onze workshop kunnen we u ondersteunen bij het creëren en uitvoeren van uw digitale strategie en het definiëren van duidelijke en meetbare doelen die uw digitale volwassenheid, klanttevredenheid en het algehele succes van uw organisatie stimuleren. 

Vraag workshop aan ➔

SQLI BIEDT:

Digital Strategy

Digitale strategie op hoog niveau

Het opstellen van een digitale strategie op hoog niveau met een value proposition, persona's, customer experience map en een beslissingsdocument. 

IT Architecture

IT architecture

Het definiëren van uw gerichte IT-architectuur, met een focus op; flexibiliteit, prestaties, schaalbaarheid, gegevensintegratie en organisatorische voorwaarden.

Organisation

Organisatie

Organisatorische begeleiding, release beheer en voortdurende ondersteuning. We verliezen nooit de focus op het grotere geheel en uw voortdurende digitale groei.

Onze E-commerce partners

Onze e-commerce SAP, Magento & Commercetools, ZOOVU, Sparque and Qualtrics 

SAP logo
Magento logo
Commercetools logo
ZOOVU

VRAGEN?

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven
Steven Coymans,
Head of E-commerce.
 
Levert superieure E-commerce strategie en oplossingen voor merken als Miele.
 

Ask Steven

WE DEDEN DIT VOOR

MIELE, Carlsberg, Sligro, Hansgrohe, GROHE, Altana, ForFarmers, Viking, EJOT, Rohde & Schwarz, Spanset, MAPAL.

202002_Oudio_Pillar-page_Carlsberg-Black_logo_200x140
Miele_logo-1
hansgrohe_240-150_logo_grayscale
202002_Oudio_Pillar-page_Sligro-Black_logo_200x140

Hebben we uw interesse gewekt? Laten we praten!

Sinds de jaren 90 nemen klanten contact met ons op om hun digitale businessvalue te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. Wij zijn technische en creatieve denkers die zich inzetten voor het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerce oplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Steven


Steven Coymans
Head of E-commerce
scoymans@sqli.com

Onze ARTIkelen

Als u meer wilt weten over e-commercebekijk dan onze blogs en inzichten. 

202002_Osudio_ALL_website_ecom_Highlight-637x445
Workshop

BOUW UW DIGITALE ROADMAP

Bouw samen met onze experts een solide digitale roadmap die u begeleidt bij het bereiken van uw E-commerce doelstellingen.

Vraag workshop aan →

CARLSBERG-380x230
Case

B2B ENGAGEMENT PLATFORM

Met succes een B2B-platform implementeren om de verkoop en de relatie met uw klanten te stimuleren. 

Lees case in Engels →

202007_ALL_Osudio_banners_ecommerce_Create a consistent and coherent ecommerce stategy_overview_510x340
Expertise

EEN DIGITAL STRATEGY VOOR UW OPLOSSING

Een proces om de digitale strategie voor de implementatie van uw e-commerceoplossing te bepalen en te definiëren.

Lees pagina in Engels →