Contact

DIGITALE MARKETING STRATEGIE

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0001_Gradient_9

CREËEBEWUSTZIJN EN BETROKKENHEID VOOR UW MERK 

Het garanderen van uw digitale succes gaat verder dan alleen weten wie uw publiek is. Het vereist ook dat u begrijpt hoe u uw publiek kunt aantrekken, converteren en behouden. Ongeacht of u een gevestigd bedrijf runt of pas onlangs op de weg naar zakelijk succes bent begonnen, klantgerichtheid en digitale marketing zullen u tot de volgende dingen in staat stellen: het opbouwen van verkeerhet ontwikkelen van de reputatie van uw merk en uiteindelijk het creëren van meer bekendheid en betrokkenheid voor uw merk, producten en diensten. In deze complexe wereld van het beheren van meerdere kanalen, touch points en momenten van de waarheid, is een duidelijke strategie vereist om verbinding en contact te maken met uw publiek. Dit zal u succesvol maken in het genereren en verbeteren van leads.  

MARKETING DIE SCHAALT MET UW BEDRIJF 

Onze aanpak is gebaseerd op een analyse van uw huidige digitale marketingprestaties met behulp van zowel ervarings- als operationele datapunten, een vergelijking met de prestaties van uw peers en een beoordeling van uw doelgroepen.

Samen zullen we een duidelijk digitaal marketingplan opstellen en nemen we een aantal vereiste stappen die er uiteindelijk voor zullen zorgen dat u het meeste haalt uit datagestuurde personalisatie en schaalbare marketing. Tijdens dit proces zullen wij rekening houden met al uw bedrijfsdoelen. Uiteindelijk kan het gebruik van een digital experience platform uw marketeers helpen bij het stroomlijnen van een aantal processen. Voorbeelden hiervan zijn: het maken van content, personalisatie, distributie en prestatieanalyses. Dit verbetert op zijn beurt de ervaring van uw marketeers en bespaart hen tijd, waardoor uw marketingstrategieën minder omslachtig, schaalbaarder en beter uitgerust zijn om in de toekomst met automatisering om te gaan. Het resultaat; u heeft altijd de beste tools tot uw beschikking om bedrijfsgroei te stimuleren.

VERHOOG UW OMZET EN LOYALITEIT MET TESTEN & ANALYSES

Een ander hulpmiddel dat SQLI aan uw toolbox kan toevoegen, is account-based marketing, die zich richt op groei in gerichte markten en doelgroepen, en dit doet in een zeer collaboratieve omgeving waar marketing en verkoop elkaar ontmoeten. Tijdens de zeer gepersonaliseerde communicatie van uw klanttraject worden zowel uw inhoud als uw campagnes gebruikt om ROI en loyaliteit te stimuleren. We kunnen u ook ondersteunen met A/B- en multi varianttesten en diepgaande analyses geven van uw  X + O data en SEO/SEA-prestaties. We zijn fervente voorstanders van het creëren van positieve feedbackloops door middel van voortdurende analyses en testen, omdat dit ervoor zorgt dat al uw marketinginspanningen gebaseerd zijn op feitelijke inzichten en de meeste waarde genereren.


Als dit allemaal een beetje overweldigend klinkt, neem dan gerust contact met ons op. SQLI is uw full service digitale partner voor het creëren en succesvol uitvoeren van uw digitale marketingstrategie!  

WORKSHOP B2B DIGITALE MARKETING

Onze 1-daagse workshop zal groeimogelijkheden blootleggen, uw resultaten vergelijken met die van uw bedrijfstakken en laat u cases zien van vergelijkbare spelers in uw branche. Of u nu een B2B-bedrijf bent, maar nog geen digitale marketingstrategie heeft, of u heeft dat wel, maar het voldoet niet aan de zakelijke doelstellingen. We werken samen met uw team om potentiële voordelen te identificeren en uw volgende stappen voor een solide digitale strategie in kaart te brengen.

Vraag workshop aan →

SQLI BIEDT:

icons_Engagement_strategy

MARKETING CONSULTANCY EN TRAINING

Marketing consultancy en training, en daarnaast het ontwerpen van een groeistrategie die op maat is gemaakt voor uw organisatie of bedrijf.

202007_Osudio_Iconagraphy_Kick-off-1 (1)

DATAGEDREVEN PERSONALISATIE

Datagedreven personalisatie en het opzetten van dashboards waarmee U uw digitale kanalen uitgebreid kunt monitoren en beheren.

202007_Osudio_Iconagraphy_Post-Launch-Optimizations-Post-Launch-Optimizations-1

OPLOSSING IMPLEMENTATIE EN TRAINING

Ruime ervaring in het werken met de nieuwste oplossingen voor marketing, testen, analyses en AI. Naast het correct instellen van al deze systemen, kunnen we uw teams ook trainen in het gebruik ervan.

ONZE DIGITAL EXPERIENCE PARTNERS

Bloomreach_Logo
Magento_Adobe
Qualtrics_Logo
MicrosoftTeams-image (3)-1

KOM IN CONTACT

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Ellen

Ellen Bex
Head of Engagement

Neem contact met ons op

We deden dit voor

Als trotse partner hebben we uitzonderlijke engagementervaringen geleverd voor toonaangevende merken.

202002_Oudio_Pillar-page_Carlsberg-Black_logo_200x140
Viking_240-150_logo_black(1)
202002_Oudio_Pillar-page_ForFarmers-Black_logo_200x140
202002_ALL_Osudio_website_logos_altana

SQLI, FULL SERVICE DIGITAL ENGAGEMENT PARTNER

Sinds de jaren 90 nemen klanten contact met ons op om hun digitale businessvalue te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. Wij zijn technische en creatieve denkers die zich inzetten voor het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige commerceoplossingen, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren

VRAAG UW B2B DIGITAL MARKETING WORKSHOP AAN

GEBRUIK HET ONDERSTAANDE FORMULIER OF STUUR EEN BERICHT AAN ELLEN OP ELBEX@SQLI.COM

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Ellen
Ellen Bex,
Head of Customer Engagement
Oplossingen bieden voor waardetoevoegende ervaringen voor organisaties als FrieslandCampina en Carlsberg.
 

ERVARING GERELATEERDE INZICHTEN

202002_Osudio_ALL_website_blog_highlights_animation_380x230
Expertise

EXPERIENCE MANAGEMENT

Hoe u datagestuurde customer experiences creëert waar klanten blij van worden.

202006_Osudio_ALL_banners_Digital_Assistant_guided_selling_zoovu-380x230-01
Expertise

BEGELEIDE VERKOOP

Hoe u uw bezoekers door middel van engagement door het perfecte product leidt.

202004_Osudio_ALL_Pillar_pages_highlight_380x230-ecommerce
Expertise

E-COMMERCE

Ontdek hoe e-commerce uw ervaringsgestuurde klantreis kan ondersteunen.