Contact
202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0001_Gradient_9

INHOUD-, VERKEER- EN PRESTATIECAMPAGNES OM KLANTEN AAN TE TREKKEN, BETREKKEN EN CONVERTEREN

Ongeacht of u een gevestigd bedrijf runt of pas onlangs op de weg naar zakelijk succes bent begonnen, klantgerichtheid en digitale marketing stellen u in staat verkeer op te bouwen, de reputatie van uw merk te ontwikkelen. Dit zal uiteindelijk meer bekendheid en betrokkenheid voor uw merk, producten en diensten creëren in het algemeen.

Om een bedrijf succesvol te laten zijn in het stimuleren van digitale groei, moet u zich kunnen concentreren op het hele klanttraject. Dit moet allemaal ergens beginnen, zonder uw naamsbekendheid te vergroten, verkeer naar uw kanalen te leiden en een boeiende ervaring te creëren, zult u moeite hebben om genoeg klanten te krijgen om uw groei op lange termijn te ondersteunen.

MicrosoftTeams-image (8)

Ons doel is om impact te maken op uw groei, doormiddel van meetbare en schaalbare campagnes en initiatieven. Hiermee kunt u uw doelgroep op het juiste moment, de juiste plaats en met de juiste boodschap bereiken, zodat ze u leren kennen en betrokken raken bij uw producten en diensten.

Met onze Performance Marketing-diensten hebben we klanten, zowel B2C- als B2B-bedrijven, geholpen om het juiste publiek te bereiken, te overtuigen en bekendheid te genereren rond hun merk en diensten of producten. Daarna werd het voor hen mogelijk nieuwe klanten te veroveren door een impactvolle ervaring te creëren en uiteindelijk het geïnteresseerde publiek te pushen naar een verkoop die groei in uw bedrijfsresultaten stimuleert.

WIJ LEVEREN

20

ROAS voor e-commerce campagnes

20%

Gemiddeld betrokkenheidspercentage per campagne

80

Campagnes per jaar

 

sQLI BIEDT:

icons_Engagement_strategy

MARKETING CONSULTANCY EN TRAINING

Marketing consultancy en training en het ontwerpen van een groeistrategie die op maat is gemaakt voor uw organisatie of bedrijf.
✔︎ Marketingadvies voor betaalde en organische kanalen
✔︎Consultancy op het gebied van digitale marketing, media en groeistrategie
✔︎Training om uw interne marketingcapaciteiten te versterken of te ontwikkelen
✔︎ Schaalbare digitale teams

202007_Osudio_Iconagraphy_Kick-off-1 (1)

PERFORMANCE CAMPAGNE MARKETING

Performance campagnes gemaakt voor maximale conversie met inhoud die is gegenereerd door onze experts. Wij ontwerpen, animeren, voeren en optimaliseren de campagnes via uw social media kanalen en matchen uw merken. Onze diensten omvatten:
✔︎ Contentproductie, klaar voor zoekmachines
✔︎ Campagne-ideeën, creatie en optimalisatie
✔︎ Jaarlijkse planning en strategie
✔︎ Prestatiemarketingrapportage met Google Analytics, Google Data Studio Dashboarding

202007_Osudio_Iconagraphy_Prototype & Validate-1

DIGITALE MARKETING & MEDIA STRATEGIE

Met SEA, socials-advertenties, influencer-marketing of marktplaatsadvertenties streven we ernaar het bereik van uw bedrijf bij de belangrijkste doelgroep te vergroten en uw bedrijfsresultaten te beïnvloeden met een hoge ROAS. Dankzij onze diepgaande kennis van verschillende sociale- en mediaplatforms en hun doelgroepen, definiëren we effectieve en op maat gemaakte strategieën voor u. Onze diensten omvatten:
✔︎ Media strategie
✔︎ Digital merkstrategie & identiteit
✔︎ Sociale campagnes
✔︎ Dealermarketing
✔︎ Influencermarketing
✔︎ Marktplaatsmarketing
✔︎ Zoekadvertentiecampagnes

WAAROM SQLI 

Klanten nemen contact met ons op om hen te helpen meetbare digitale groei te genereren door middel van creatieve campagnes die een consistent merkverhaal activeren via omnichannel-ervaringen die erop gericht zijn uw klanten op verschillende punten van het klanttraject te bereiken.

Ons doel is om uw organisatie te helpen uw doelgroep beter te bereiken, vraag te genereren, bezoekers naar uw e-commerceplatform te leiden, uw merkbekendheid te vergroten en terugkerende bezoekers te stimuleren, terwijl u een grotere impact op uw bedrijf heeft. Afhankelijk van uw eigen marketingmogelijkheden - kunnen we u bij elke stap ondersteunen (van strategie tot contentcreatie tot prestatie-optimalisaties) of u ondersteunen met onze experts op specifieke domeinen.

We zijn transparant over onze prestaties, dus al onze campagnes zijn volledig meetbaar, zodat u een duidelijk beeld heeft van de waarde die u uit uw budget haalt. We herhalen voortdurend en leren van de prestaties, dus we optimaliseren voortdurend de campagnes, kanaalmix en inhoud om steeds betere resultaten te behalen.

KOM IN CONTACT

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Mitch

Mitchell Bakker
Head of Engagement

Neem contact met ons op  ➔

We dEDEN DIT VOOR

Als trotse partner hebben we uitzonderlijke Performance en Media campagnes geleverd voor toonaangevende merken.

Tissot_logo
Jaguar-Land-Rover-Logo-1
nestle-logo-black-and-white
Avene-Logo (1)-1
colruyt-group-logo

SQLI, PARTNER VAN FULL SERVICE DIGITALE ENGAGEMENT

Ontstaan in de jaren 90, nemen klanten contact met ons op om hun digitale bedrijfswaarde te definiëren, op te bouwen en te laten groeien. We zijn technische en creatieve denkers die zich inzetten voor het leveren van zinvolle en boeiende ervaringen door gebruik te maken van technologieën, methodologieën, vaardigheden en creativiteit om dichter bij de klant of gebruiker te komen en hun aandacht te trekken. Bij SQLI ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we hoogwaardige online commerce, digitale producten en technologieën voor internationale A-merken. Wij zijn een van de grootste digitale specialisten van Europa.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw digitale succes kunnen stimuleren.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET ONZE MARKETING EXPERTS
GEBRUIK HET FORMULIER HIERONDER OF STUUR EEN BERICHT NAAR MITCHELL VIA MBAKKER@SQLI.COM

202002_Osudio_ALL_website_contact_person_310x205_Mitch
Mitchell Bakker,
Head of Define & Design
Biedt waarde toevoegende ervaringen voor organisaties als Carlsberg en FrienslandCampina
 

RELATED INSIGHTS

202002_Osudio_ALL_website_blog_highlights_animation_380x230
Expertise

CUSTOMER DATA PLATFORMS

Breng uw klantgegevens samen, creëer omnichannel klantervaringen en campagnes en verbeter uw marketingresultaten met CDP's.

202006_Osudio_ALL_banners_Digital_Assistant_guided_selling_zoovu-380x230-01
Services

DIGITALE MARKETING STRATEGIE

Bouw een marketingstrategie die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en meetbare groei stimuleert.

202004_Osudio_ALL_Pillar_pages_highlight_380x230-ecommerce
Expertise

E-COMMERCE

Ontdek hoe e-commerce de user experience van de online klantreis kan ondersteunen.