Contact

AUTOMATISERING EN AI. VOOR DATABEHEER

202106_SQLI_ALL_rebranding_website_services_A-banner_0009_Gradient_1

DATABEHEER OP EEN MAKKELIJKE MANIER

Vergist u zich niet; het goed beheren van al uw data is een enorme en uitdagende taak. Zelfs als uw een solide PIM- of MDM-systeem heeft, kan dit nog steeds een fors beslag leggen op uw mensen, omdat er veel extra taken en stappen zijn om rekening mee te houden. U moet het proces van het verrijken van uw gegevens doorlopen en ervoor zorgen dat zowel de kwaliteit van de gegevens op peil is, als dat elk product correct wordt geclassificeerd. Het goede nieuws is dat als u dit allemaal op een slimme manier gaat doen, u uw inspanningen op het gebied van databeheer aanzienlijk kunt verminderen en kostbare tijd en budget kunt besparen. Maakt u zich geen zorgen als dit allemaal overweldigend klinkt. Dat is waarvoor we hier zijn.

LAAT SLIMME AUTOMATISERING U DE WEG LEIDEN

Door een machine learning-model te bouwen, kunnen terugkerende taken meestal worden geautomatiseerd, inclusief alle kleine maar tijdrovende beslissingen die steeds opnieuw moeten worden genomen. Dit zorgt ervoor dat uw gegevensbeheer op een meer consistente en efficiënte manier wordt gedaan.

Taken die geschikt zijn voor automatisering omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Classificatie van uw producten.
  • Taken maken en toewijzen.
  • Beheer van uw inkoop- en verkoop statussen (op basis van bedrijfslogica).
  • Extraheren van 'verborgen' kenmerken uit teksten of afbeeldingen.
  • Slimme productaanbevelingen genereren om extra producten of alternatieven te tonen.

Het automatiseren van deze taken bespaart u niet alleen kostbare tijd en verbetert de nauwkeurigheid, maar stelt u ook in staat om de keuzes die u maakt te verifiëren met behulp van uw data.

HOE TE BEGINNEN

De beste manier om de bal aan het rollen te krijgen, is door taken te vinden die ofwel dagelijks moeten worden uitgevoerd, of veel tijd kosten, of gevoelig zijn voor fouten. Dit zijn precies het soort taken die bij uitstek geschikt zijn om te profiteren van handige en slimme automatisering. Het helpt om een overzicht te maken van welke keuzes op grote schaal worden gemaakt, zoals het classificeren van producten, het bepalen van prioriteiten op het gebied van werk en het aan elkaar koppelen van producten voor cross- en upselling. Een machine learning-model kan je ondersteunen om deze keuzes moeiteloos te maken.

In al deze gevallen leidt automatisering tot quick wins op het gebied van tijd, inzet en correctheid.

BOEK EEN ASSESSMENT VOOR UW DATAKWALITEIT

We zullen u helpen om duidelijk te definiëren hoe uw initiatief om productgegevens te verbeteren de bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen en de afstemming tussen business en IT kan versterken.
Op basis van uw bestaande situatie , leveren wij harde feiten voor uw besluitvorming, stellen we maatregelen voor om de gegevenskwaliteit te inspecteren en bepalen we de doelen en beste aanpak om de verbeteringen te bereiken.

Assessment aanvragen ➔

SQLI BIEDT:

Dedicated

SUPPORT VAN BEGIN TOT EIND

SQLI kan u helpen met uw missie om uw databeheer te optimaliseren door middel van automatisering en machine learning, van begin tot eind. Van consultancy met een uitgebreid assessment om uw huidige situatie en alle mogelijke verbeteringen in kaart te brengen, tot het daadwerkelijk implementeren van verbeteringen of stand-alone oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat deze op maat gemaakte oplossingen perfect passen bij uw huidige MDM- en PIM-oplossingen en verminderen de tijd en moeite die wordt besteed aan databeheer door schijnbaar kleine taken te stroomlijnen die sterk in aantal zijn.

202007_Osudio_Iconagraphy_Post-Launch-Optimizations-Post-Launch-Optimizations-2

OPTIMALISATIESTRATEGIE VIA AI EN ROADMAP

De digitale strategie die we samen opstellen op basis van uw bedrijfsdoelen, gaat in op hoe data het best kan worden beheerd door een multifunctioneel team, hoe automatisering en machine learning kunnen helpen bij het optimaliseren van uw huidige databeheerprocessen en omvat een gedetailleerde roadmap die u door de uitvoering van uw initiatief zal leiden.

202007_Osudio_Iconagraphy_Roadmap & Plan-1

ONZE EXPERTISE

Het succesvol implementeren van best-practice oplossingen is geen sinecure en vereist een adviseur met ervaring, inzicht en inzet. SQLI kan u ondersteunen om uw bedrijfsdoelstellingen te overtreffen, met vertrouwen en expertise die u door de jaren heen hebt verdiend.

DUS, WAAROM SQLI?

Samenvattend kan SQLI u helpen met uw missie om uw databeheer te optimaliseren, doormiddel van automatisering en machine learning, van begin tot eind. Van consultancy, inclusief een uitgebreide assessment om uw huidige situatie en alle mogelijke verbeteringen in kaart te brengen, tot het daadwerkelijk implementeren van upgrades of stand-alone oplossingen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. We zorgen ervoor dat deze op maat gemaakte oplossingen perfect passen bij uw huidige MDM- en PIM-oplossingen en verminderen de tijd en moeite die wordt besteed aan gegevensbeheer door schijnbaar kleine taken te stroomlijnen die sterk in aantal zijn. Het is belangrijk om te beseffen dat een groot aantal kleine winsten gecombineerd nog steeds een grote overwinning is voor uw organisatie.

ONZE AI VOOR DATABEHEER PARTNERS

Squadra-MLC-logo-kopie
202002_Oudio_Informatica-Black_logo_200x140-1

VRAGEN?

marco tjong-a-tjoe
Marco Tjong-A-Tjoe,
Head of MDM/PIM

Ask Marco

VRAAG EEN ASSESSMENT VOOR UW DATAKWALITEIT AAN

GEBRUIK HET ONDERSTAANDEFORMULIER OF STUUR EEN BERICHT NAAR. MARCO VIA MTJONGATJOE@SQLI.COM

marco tjong-a-tjoe
Marco Tjong-A-Tjoe,
Head of MDM/PIM

Levert solide data management strategie en oplossingen voor bedrijven zoals Kaemingk.

 

data management gerelateerde CONTENT

Als u meer wilt weten over gegevensbeheer, vindt u hieronder inzichten:

202004_Osudio_ALL_Pillar_pages_highlight_380x230-mdm
Expertise

MASTER DATA MANAGEMENT

Hoe u één enkele bron van gegevenswaarheid creëert voor uw klant-, product- en stamgegevens.

Lees verder in Engels →

202004_Osudio_ALL_banners_Stibo_blog_What_MDM_highlight_380x230
Whitepaper

DE BUSINESS CASE VOOR MDM

Hoe u de business case voor Master Data Management bouwt in 8 stappen met Gartner's Framework

Lees whitepaper in Engels →

202006_Osudio_ALL_banners_whitepaper_the_choice_for_MDM_Hubspot-1095x475-03
Whitepaper

UW GEGEVENSSILO'S BEVRIJDEN

Verhoog de winstgevendheid tot 12% door uw datasilo's te doorbreken. Uitvinden hoe?

Lees whitepaper in Engels →