Contact

MDM/PIM SYNDICATIE

202104_Osudio_ALL_banners_A-banners_services_1440x390-09

VERMINDER COMPLEXITEIT, VERHOOG UW ASSORTIMENT EN MAAK RELEVANTE EN GEPERSONALISEERDE PRODUCTINHOUD

De meeste fabrikanten, groothandels en detailhandelaren weten dat ze, om succesvol te zijn, de meest relevante, consistente en actuele productinformatie moeten publiceren naar het steeds groter wordende aantal kanalen dat klanten gebruiken. Maar hoe pak je dit op een kosteneffectieve manier aan? U moet niet alleen meer inhoud maken voor verschillende contexten en formats die relevant zijn voor elke fase van de klantreis, maar u moet er ook voor zorgen dat alles wordt gepubliceerd en gesynchroniseerd met uw eigen e-commerceplatforms en systemen zoals uw ERP. En tevens wil u integreren met de externe systemen , datapools en marktplaatsen, naast een groeiend aantal online en offlinekanalen. Een flinke klus als het gaat om het creëren, beheren en publiceren van uw product content. Gelukkig kan het gebruik van de juiste PIM/MDM- en syndicatiesoftware hier enorm bij helpen.

LAAT ONZE ERVARING U DE WEG LEIDEN

SQLI brengt de nodige ervaring om uw data te structureren en te normaliseren met een granulair en modulair datamodel, dat voldoet aan de eisen van alle verschillende kanalen. Met de essentiële technische vaardigheden en domeinkennis in huis kunnen wij u ondersteunen bij het integreren van datapools, e-commerce platforms (marktplaatsen), CRM's en ERP's. Wij verzorgen de analyse en het technische deel van de syndicatie, waardoor er voor u als bedrijf ruimte ontstaat om te focussen op betere en meer content voor uw klanten. Zo blijft u op de hoogte van de continue verandering in al uw verschillende kanalen.

HOE TE STARTEN

CREER EEN ‘SINGLE SOURCE OF TRUTH’ EN VERKLEIN UW TIME-TO-MARKET

SQLI kan uw bedrijf helpen met:

  • Een data readiness assessment: gebruik één enkele bron van waarheid in uw organisatie om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd consistent, gelokaliseerd en volledig zijn.
  • Het identificeren van huidige en toekomstige databehoeften voor alle kanalen en datapools.
  • Het selecteren van de juiste MDM/PIM voor uw bedrijf; profiteren van PIM/MDM geïntegreerde syndicatiemodules en gespecialiseerde syndicatietools, zoals ‘ChannelEngine’.
  • Alle gegevens in kaart brengen en transformeren, uw bron voor specificaties voor elk publicatiekanaal.

BOEK UW DATA READINESS ASSESSMENT VOOR MDM/PIM-SYNDICATIE

We zullen u helpen duidelijk te definiëren hoe uw initiatief om verbeterde productgegevens naar o.a. marketplaces te distribueren de bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen en de afstemming tussen business en IT kan versterken.

Assessment aanvragen ➔

SQLI BIEDT:

202008_Osudio_Iconagraphy_What do you need (1)-1

EEN DIEPGAANDE DATA ASSESSMENT

Gedurende deze assesment documenteren wij de “as-is” en “to-be” met betrekking tot uw syndicatie-behoeften en vertalen we deze in een implementatie roadmap. Door het betrekken van alle belanghebbende binnen uw organisatie bepalen we gezamenlijk de prioriteiten en stellen we een planning op. Tevens adviseren we over de implementatie opties, de te behalen doelen en benodigdheden en kosteninschattingen. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen we adviseren om bestaande tooling te gebruiken, een kleine maatwerk-oplossing te implementeren of specifieke tooling zoals ChannelEngine in te zetten voor syndicatie. In veel gevallen adviseren we om groot te denken, maar om klein te beginnen, bijvoorbeeld door als eerste doel syndicatie naar 1 lokale marktplaats op te zetten.

icons_Engagement_online_design

MDM/PIM SYNDICATIE OPLOSSING

In het kort; SQLI kan uw syndicatie plannen verwezenlijken door de inzet van onze brede ervaring met MDM/PIM- en syndicatieoplossingen. Door de analyse en technische implementatie die deel uitmaakt van dit proces op ons te nemen, kunt u zich concentreren op de inhoud die uw klanten te zien krijgen. Door het proces op deze manier te stroomlijnen, verbetert u de kwaliteit en consistentie van uw inhoud aanzienlijk, naar al uw kanalen en andere touchpoints.

202007_Osudio_Iconagraphy_Digital Product Strateg (1)

ONZE EXPERTISE

Het succesvol implementeren van best-practice oplossingen is geen sinecure en vereist een adviseur met ervaring, inzicht en inzet. SQLI kan u ondersteunen om uw bedrijfsdoelstellingen te overtreffen, met de zekerheid van onze jarenlang opgebouwde kennis en expertise.

DUS, WAAROM SQLI?

SQLI heeft meer dan 30 jaar ervaring met E-commerce. We geven workshops, begeleiden persoonlijke interviews en duiken samen met u als 1 team diep in jouw oplossing. We hebben mensen met ervaring in alle aspecten van MDM/PIM, waardoor we u kunnen begeleiden naar een uitgebreid 360°-beeld van uw huidige databeheer aanpak.

ONZE DATA MANAGEMENT PARTNERS

stibo_240-150_logo_black
202002_Oudio_InRiver-Black_logo_200x140-1
202002_Oudio_Informatica-Black_logo_200x140
202009_Osudio_logo_Channelengine-Black_logo_200x140-1

VRAGEN?

marco tjong-a-tjoe
Marco Tjong-A-Tjoe,
Head of MDM/PIM
 

Ask Marco

We dEDEN DIT VOOR

quantore

BOEK UW DATAGEREEDHEIDSBEOORDELING VOOR MDM/PIM-SYNDICATIE

GEBRUIK HET ONDERSTAANDE FORMULIER OF STUUR EEN BERICHT NAAR MARCO VIA MTJONGATJOE@SQLI.COM

marco tjong-a-tjoe
Marco Tjong-A-Tjoe,
Head of MDM/PIM
 

data management GERELATEERDE CONTENT

Als u meer wilt weten over gegevensbeheer, vindt u hieronder inzichten:

202004_Osudio_ALL_Pillar_pages_highlight_380x230-mdm
Expertise

MASTER DATA MANAGEMENT

Hoe u één enkele bron van gegevenswaarheid creëert voor uw klant-, product- en masterdata.

Lees verder in Engels →

202004_Osudio_ALL_banners_Stibo_blog_What_MDM_highlight_380x230
Whitepaper

DE BUSINESS CASE VOOR MDM

Hoe u een business case voor Master Data Management bouwt in 8 stappen met Gartner's Framework

Lees whitepaper in Engels→

202006_Osudio_ALL_banners_whitepaper_the_choice_for_MDM_Hubspot-1095x475-03
Whitepaper

UW GEGEVENSSILO'S BEVRIJDEN

Verhoog de winstgevendheid tot 12% door uw datasilo's te doorbreken. Uitvinden hoe?

Lees whitepaper in Engels→