Contact
ONZE DIENSTEN

WIJ ONTWERPEN OPLOSSINGEN VOOR UW BUSINESS UITDAGINGEN

Als specialist op het gebied van commerce en digitale technologie nemen grote Europese B2B- en B2C-bedrijven en merken contact met ons op om hun digitale successen, verkoop en merkbekendheid te stimuleren, evenals hun interne prestaties door de klant-, partner- en werknemerservaring opnieuw uit te vinden. We doen dit door gebruik te maken van degelijke technologie en onze knowhow na meer dan 30 jaar digitale ervaring om klanten te betrekken en zaken te stimuleren.

a-banner emerce article-1

E-COMMERCE ➔

We zetten al onze vaardigheden in op het gebied van digitale strategie, technologieselectie, implementatie en succesmeting om u te helpen uw digitale inkomstenstroom te laten groeien.

experience platforms ➔

We kunnen u helpen begrijpen hoe u aan de behoeften van uw klanten kunt voldoen, om levenslange customer value, loyaliteit en groei te stimuleren met onze digital experience oplossingen.

202108_SQLI_ALL_banners_service_overview_1181x390-02

DIGITALE MARKETING & DESIGN ➔

We ontwerpen en creëren boeiende producten en digitale ervaringen die tot conversie leiden door echte waarde te bieden aan uw klanten en een positieve impact te hebben op het bedrijfsresultaat van uw organisatie.

DATA & INSIGHTS ➔

Haal meer uit je data, lever meer waarde aan je klanten en partners door Business Intelligence, Data Visualisatie, MDM, data modernisatie of Cloud strategieën.

202108_SQLI_ALL_banners_service_overview_1181x390-03

DIGITAAL ADVIES ➔

Stimuleer e-business met een solide strategie en roadmap. We zetten meer dan 30 jaar ervaring om in bewezen strategische benaderingen voor zowel B2B- als B2C-merken om hen te helpen tastbaar succes te behalen.

TECHNOLOGIE & TRANSFORMATIE ➔

Versnel digitale transformatie met technologie: applicaties op maat, outsourcen servicecentra, migratie naar de cloud, beheer en hosting van applicaties.

EEN SELECTIE VAN ONZE PARTNERS

202002_Oudio_Sap-Black_logo_200x140
202002_Oudio_Bloomreach-Black_logo_200x140
stibo_240-150_logo_black
202002_Oudio_Qualtrics-Black_logo_200x140
ZOOVU
202002_Osudio_Partner_Datadog-Black_logo_200x140

Bekijk onze partners

HOE WE TE WERK GAAN

BEGIN MET TECHNOLOGIE EN ONTWERP

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van digitale producten weten we dat de beste resultaten worden geleverd, wanneer zowel ontwerp, als ontwikkeling samen beginnen en eindigen.

CONTINUE OPTIMALISATIE

We gaan voor de lange termijn en willen uw digitale product graag verbeteren via continue verbeteringen op inzicht gebaseerd en conversie-optimalisaties direct na uw eerste Product Release.

DESKUNDIGE TEAMS

We verenigen internationale digitale specialisten en persoonlijkheden van meer dan twintig nationaliteiten. Met toewijding en teamwork doen we net dat beetje extra. Onze klanten vinden ons oprechte, pragmatische en ervaren mensen, die doen wat ze beloven.

Ga naar

EXPERTISE →

Ga naar

PARTNERS →

Lees ons

NIEUWS →